Betaling forgår stille og roligt via faktura
GKO Academy, Good Karma Officer ApS sender dig en flot faktura, med en særlig hilsen til dig. Det forgår helt stille og roligt via e-mail til dig. Du skal naturligvis være opmærksom på denne særlige mail.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er ekskl. moms.


Vi har åbent alle ugens hverdage

GKO Academy afholder kurser på alle ugens hverdage. Du betaler, vi leverer. Din betaling af kurset er ligeså din adgang til dit ønskede kursus. Du kan godt begynde at glæde dig.

Leveringsform vi vil gerne møde dig
Vi glæder os til at møde lige præcis dig og derfor er der personligt fremmøde til alle vores kurser.

Dine betingelser og vilkår for kurser –  måske bliver du forhindret? sygdom, framelding

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende, du får naturligvis muligheden for at komme med på næstkommende kursus hvis du skulle blive forhindret ifm. Sygdom eller andet der gør, at du desværre ikke kan deltage, som planlagt. Husk at send din søde mail til info@goodkarmaofficer.dk
Hvis du kommer i en situation hvor du skal framelde dig helt og aldeles, så kan du gøre det op til 6 uger før kursusstart uden omkostninger. Vi har brug for din hjælp hvis du skal afmelde dig eller ønsker flytning til anden kursusafholdelse. Det kan nemt ske, hvis du blot gør det skriftligt, via vores e-mail på
info@goodkarmaofficer.dk

Du får lige betingelserne her hvis du kommer i den kedelige situation at du må melde helt fra
Indtil 6 uger før kursusstart opkræves intet gebyr. Du får naturligvis en kreditnota.
Mellem 5-4 uger før kursusstart: 20 % af kursusprisen opkræves.
Mellem 4-3 uger før kursusstart: 40 % af kursusprisen opkræves.
2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves. Måske du skulle overveje at gøre en anden glad? Prøv at se om ikke du kan sende en anden afsted. Dine penge er dermed ikke spildt og alt den gode forplejning, kan vi lige så godt dele, når nu der er sørget for det. På den måde er der heller ingen madspild.

Aflysning fra kursusudbyder det er jo næsten umuligt
Med henblik på at sikre kvaliteten på vores kurser, forbeholder vi os ret til at aflyse kurser. Det er ikke supersjovt at skrive til dig, men det kan være tilfældet, hvis det sker at flere kursister, melder fra i dagene inden opstart, det tænker vi ikke sker, men hvis det gør, og der er for lavt deltagerantal, så kan det medføre, at du ikke får maksimalt udbytte af kurset, det går vi ikke på kompromis med. Eller hvad nu hvis din underviser er syg? Både du og underviseren er ret unikke og vi leverer ikke kurser, der lige kan overdrages til en anden underviser, dette er på grund af indholdet på kurset og personen der underviser. I så fald tilbyder vi naturligvis en plads til dig på det førstkommende kursus med samme indhold. Tænk sig hvis en plads på et fremtidigt kursus så slet ikke ønskes af dig? Ja, så vil der blive sendt en kreditnota for det pågældende kursus til dig.

Forbehold for ændringer – ja vi skal huske at skrive alt det her
G
KO Academy forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet www.goodkarmaofficer.dk. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Du er også altid velkommen til at skrive til os hvis der er det mindste du er i tvivl om.

Priser – materialer, mad og gode forfriskninger – måske du også ønsker overnatning?
Alle priser er inkl. materialer og forplejning. Der er ikke overnatning inkluderet i prisen. Det er vigtigt at du får din søvn, det ved vi. Specielt når du skal modtage viden. Vi ved også at det indimellem er rart, når andre laver maden og tager opvasken. Måske synes du også at det er rart at få lidt tid i dit eget selskab. Du bestemmer.
Vi vil naturligvis gerne være dig behjælpelig med alt hvad vi kan og derfor kontakter du os blot hvis du ønsker overnatningsmulighed send din glade mail afsted til info@goodkarmaofficer.dk.

Betalingsbetingelser det er nemt at hjælpe hinanden
Betalingsbetingelser er 8 dage netto fra fakturadato. Ja, sådan er det. Vi skal nemlig skynde os at betale kursusstedet. Men vi hjælper hinanden, så det skal nok gå.

Manglende betaling – vi kan alle glemme i en travl hverdag
Ved for sent betaling pålægges du IKKE renter pr. påbegyndt måned. Det er så demotiverende. Det eneste du skal sørge for er at betale dit kursus inden opstart, ellers ved vi ikke du kommer, og dermed så er der måske en anden, der har fået din plads. Det er op til dig, husk vi er her for at hjælpe dig til en god oplevelse hele vejen igennem.


Fortrolighedspolitik vi passer på dig og på vores forretning

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af dit privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om dig som kunde eller bruger på websitet til tredje part. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Vi passer på dig og på vores forretning.

www.goodkarmaofficer.dk

 

Vi ses og vi glæder os.
GKO Academy, Good Karma Officer ApS.

Founder & GKO
Pia Kodal Tasior.
info@goodkarmaofficer.dk